Percheziții în mai multe localități din județul Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au demarat în dimineața zilei de miercuri, 05 octombrie, o amplă acțiune privind activitatea ilicită a mai multor persoane implicate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Polițiștii și procurorii efectuează 35 de percheziții domiciliare, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și una în județul Maramureș, la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri

Astfel, vor fi puse în executare 17 mandate de aducere și vor fi audiate mai multe persoane, în calitate de martor.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități participă și polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și  două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut