Pe cine aruncă PMP în lupta pentru Feleacu

Daniel-Adrian Pop va reprezenta Partidul Mișcarea Populară(PMP) în cursa pentru Primăria Feleacu. Un candidat lider, bun cunoscător al administrației locale și cu inițiative concrete în dezvoltarea sustenabilă a comunei Feleacu, anunță filiala Cluj a PMP.

            Daniel-Adrian Pop propune transformarea administrației locale și a Primăriei într-un sistem public eficient și disciplinat care răspunde solicitărilor cetățenilor la timp. În acest sens,  Primăria va achiziționa utilaje pentru autogospodărire precum buldoexcavator, utilaje de transport pentru întreținerea domeniului public și intervenție la situații de urgență.

            Candidatul PMP mai propune elaborarea unui nou Plan Urbanistic General care să oprească proiectele de construcții de blocuri între case. De altfel, se vor relua demersurile în vederea retrocedării terenurilor din Livada Palocsay și încheierea procesului de punere în posesie și cadastrare a comunei Feleacu. Mai mult, Daniel-Adrian Pop va susține sistematizarea comunei prin atribuirea de denumiri străzilor și renumerotarea proprietăților.

În ceea ce privește comunitatea,  candidatul PMP dorește să dezvolte o comunitate activă, locuitorii să se implice în acțiuni culturale, ecologice sportive și să aplice pentru proiecte bugetar-participative. Pentru siguranța locuitorilor, se va implementa un sistem video pentru creșterea siguranței cetățenilor, descurajarea cazurilor de infracționalitate și oprirea aruncării deșeurilor în mod necorespunzător.

Dezvoltarea economică a comunei Feleacu va fi asigurată de accesarea de fonduri europene prin gestionarea acestora către proiecte pentru toată comuna Feleacu și prin sprijinirea antreprenorilor locali care oferă locuri de muncă”, a precizat Pop.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Feleacu, Daniel-Adrian Pop împreună cu echipa de consilieri locali vor susține proiecte de dezvoltare sustenabilă care asigură accesul locuitorilor comunei Feleacu la locuri de muncă, educație și un trai ridicat de viață.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Articole din aceeasi categorie