Patru maşini implicate într-un accident în Cluj-Napoca

Două femei au fost transportate la spital, iar în cazul uneia a fost nevoie de descarcerare, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, petrecut joi pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

„Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.00, fiind dislocate pentru gestionarea situaţiei urgenţă două autospeciale şi două echipaje SAJ. La faţa locului au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea au găsit o femeie încarcerată”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, tânăra, de circa 20 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate, aceasta fiind în stare de conştienţă, era cooperantă, iar la evaluarea primară prezenta suspiciuni de fracturi şi alte traumatisme.

O altă femeie, de aproximativ 40 de ani, a primit primul ajutor calificat şi a fost transportată de asemenea la spital.

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu, dinspre zona centrală înspre strada Traian Vuia, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate, intrând în coliziune cu alte două vehicule. În urma evenimentului, doi dintre conducătorii auto au fost transportaţi la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut