Parcul industrial TETAROM I Final de misiune NASA la Cluj-Napoca. Living Dinosaurs din 1 iulie!

 

După aproximativ 4 luni, timp în care Asociația PROEXPO și Showtime Productions au adus spaţiul cosmic ceva mai aproape de noi, pământenii, misiunea Space in the City a ajuns la final.

Ce se poate spune despre Space în the City? Se pot spune numai și numai lucruri bune. În primul rând, a uimit peste 23.000 de vizitatori din Cluj-Napoca și nu numai cu povești despre istoria fascinantă a călătoriilor în spațiu, despre măreția omului, chemarea Universului și despre curajul omului de a-și depăși toate limitele.

Vizitatorii au putut explora peste 1200 mp în care au fost expuse peste 60 de exponate unice, dintre care 80% originale, restul fiind replici 1:1, dar și roverul lunar adus în premieră în România.

Cei mai curajoși au avut ocazia să afle pe pielea lor cum e să fii astronaut pentru o zi, antrenându-se cu ajutorul colecției de simulatoare din tabăra de antrenament.

 

„Siguranța este pe primul loc și în spațiu, așa că ne bucurăm enorm că am reușit să organizăm această expoziție respectând toate măsurile de distanțare socială impuse de lege. A fost un an dificil pentru toată lumea, dar ne-am găsit de fiecare dată motivația și inspirația în mulțumirea și entuziasmul vizitatorilor noștri. Desigur că cei mai fascinați au fost cei mici, dar Space in the City a ajuns la inimile întregii familii. Însă munca noastră nu se oprește aici. Chiar dacă ne luăm rămas bun de la Space in the City, lucrăm în continuare la următoarea expoziție care va avea loc începând cu 1 iulie, și care va aduce în Cluj… dinozauri” (Botond Istvandi, organizatorul expoziției). Și siguranța vizitatorilor este în atenția organizatorilor și pentru cea de a doua expoziție, care se anunță a fi interesantă încă de pe acuma.

Nu peste mult timp își va deschide porțile Living Dinosaurs, joi, 1 iulie, expoziția rămânând deschisă până la finalul lunii octombrie a. c.

Sunteți invitați în Parcul Industrial Tetarom I, să vă bucurați de experiența gigantică să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații.

Demostene Sofron

Dinosaurs1 Dinosaurs2 Dinosaurs3 Dinosaurs4
<
>

 

 

 

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut