O zi cu tata

Nouă copii ai deținuților din Penitenciarul Gherla și-au revăzut, vineri, tații, întâlnirea fiind organizată  în cadrul proiectului „O zi cu tata”, derulat în colaborare cu Asociația Bărbaților Creștini.

Toți cei prezenți la întâlnire au vorbit despre cele întâmplate de când nu s-au văzut, despre următoarea perioadă ce va urma, cea a sărbătorilor de iarnă, au făcut planuri de viitor și au rezolvat puzzel-uri de cuvinte cu teme religioase.

„Unul dintre cei mai importanți factori de suport pentru fiecare dintre noi este familia, indiferent de valența evenimentelor prin care trecem. Familia joacă un rol central în reintegrarea socială a deținuților, motiv pentru care asistenții sociali din cadrul Serviciului de Reintegrare Socială al Penitenciarului Gherla organizează de câte ori este posibil întâlniri cu familia, pentru a implica activ membrii familiei în susținerea celor dragi” – precizează agent principal de poliție penitenciară Marina-Florina Oltean, purtător de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut