O seară magică și la Jucu

La Jucu, evenimentele închinate marilor sărbătorii ale anului aduc acea bucurie curată în inimile miilor de localnici din această frumoasă comună unde hărnicia este liantul ce urcă permanent confortul civic și economic.

Și în aceste zile, când Moș Crăciun este așteptat cu vibrantă și firească emoție de cei mici, conducerea comunei a găsit cele mai generoase modalități organizatorice în măsură să-i mulțumească pe cei mici, dar și pe cei mari.

Și pentru a se convinge și Moșul de hărnicia localnicilor, a fost organizată prima ediție a Târgului de Crăciun în Parcul George Barițiu, din ale cărui standuri s-au vândut produse în scop caritabil, nelipsind decorațiunile de Crăciun făcute manual, cu multă migală de copii școlii gimnaziale, de copii școlii cu dizabilități, și Cercul preoțesc Jucu.

Însăși primarul comunei, Valentin Pojar, a declarat cu multă satisfacție că harul întâlnirii cu Moș Crăciun a generat multă bucurie în această săptămână, la care un mare merit îl au și sponsorii care pus darurile necesare în desagii Moșului.

Această frumoasă zi de decembrie a avut de toate: produse în standuri, concerte de colinde prezentate de elevii claselor primare, apoi grupul de colindători Graiuri Someșene ai Școlii gimnaziale George Barițiu, dar și corul Armatei din localitate însoțit de comandantul Florin Zirbo.

Pe scena din acest dichisit parc, au cântat și soliștii Andreea Ciupe, Dolfina Aștilean și Marius Ciprian Pop, al cărui recital de cântece și colinde a sporit magia acestei seri închinată marii sărbători a Crăciunului, care s-a încheiat în jurul unui mare foc ce a contribuit, alături de cântecele artiștilor, la marea căldură sufletească a celor prezenți la splendidul eveniment.

Remarcabila notă organizatorică a Primăriei s-a văzut și în modul cum au fost aduși copii, părinții și chiar bunicii lor la această mare sărbătoare a sfârșitului de an, pentru care au fost stabilite trasee, microbuze și autobuze, inclusiv orele și locurile de îmbarcare și debarcare. La așa rânduială, felicitările nu sunt de prisos!

Dumitru VATAU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut