Noi reguli de ciculație în zona Parcului Central „Simion Bărnuțiu”

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță implementarea unor noi reglementări de circulație pe străzile din zona Parcului Central „Simion Bărnuțiu”, începând de luni, 2 august 2021.

Astfel se instituie reglementarea de circulație de bandă dedicată pentru transportul în comun (tramvai și autobuze) pe Splaiul Independenței, tronsonul cuprins între străzile George Coșbuc și Arany Janos, pe direcția de circulație de la vest spre est.

De asemenea, spațiul carosabil de pe str. Cardinal Iuliu Hossu va fi reorganizat astfel: 2 benzi carosabile de 2,75 metri lățime; bandă de biciclete de 1,5 metri lățime aferentă trotuarului dinspre Canalul Morii, pe tronsonul cuprins între str. George Coșbuc până vizavi de str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 10; bandă de biciclete de 3,0 metri lățime aferentă trotuarului dinspre Canalul Morii, pe tronsonul cuprins între str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 10 până la intersecția cu strada Emil Isac.

Aceste măsuri vor fi implementate ca urmare a hotărârii Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației.

„Rugăm conducatorii auto și pietonii să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație”, a transmis Primăria.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut