Noi investitori în Parcurile Industriale TETAROM

Reprezentanții CJ Cluj anunță că TETAROM S.A., societatea care administrează parcurile industriale cu același nume are, începând cu luna ianuarie 2023, un nou client și se pregătește pentru alții noi.

În ceea ce privește investitorul recent locat în parcul logistic Tetarom I din zona Tăietura Turcului, acesta se numește Atrea România și este o societate mixtă româno-cehă, prezentă în țara noastră din anul 2015. Compania este specializată în producerea și furnizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură, destinate caselor și clădirilor comerciale. Aceasta este prezentă în 30 de țări și are peste 400 de angajați, ajungând lider de piață în Cehia, Slovacia și România, dar și unul dintre jucătorii importanți din Germania.

În prezent, în cadrul Parcului Industrial Tetarom I își desfășoară activitatea peste 125 de companii, cu o valoare cumulată a investițiilor de cca. 150 milioane euro. Aici lucrează peste 3.000 de clujeni.

Ne bucură să putem anunța, încă de la început de an, atragerea unei noi companii, în Parcul Industrial de pe Tăietura Turcului, aflat sub autoritatea forului administrativ județean. Îi urăm bun-venit noului investitor și îl asigurăm de întreg sprijinul necesar! Vestea bună este că ne pregătim pentru ocuparea integrală a spațiilor libere din clădirea administrativă A1, fostul Incubator de afaceri. Negocierile pentru ocuparea ultimilor 317 mp de birouri sunt în plină desfășurare”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut