Noi echipamente ultraperformante achiziționate pentru Institutul de Transplant Renal

Consiliul Județean Cluj anunță că a achiziționat noi aparate și echipamente medicale de ultimă generație pentru Institutul Clinic deUrologie și Transplant Renal (ICUTR) din Cluj-Napoca.
Valoarea noilor dotări, deja recepționate, este de 256.414 de lei. Banii special alocați din bugetul propriu al forului administrativ județean au fost utilizați pentru dotarea InstitutuluiClinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății, cu un set litotritor endovezical, un ureteroscop flexibil cu două canale de lucru, un transductor biplan, transrectal, unul convex și unul liniar, o targă pentru transportul pacienților, trei telescoape și două seturi de uretrotomie.

„Calitatea actului medical și a serviciilor oferite pacienților ne preocupă în mod deosebit, motiv pentru care investițiile în spitalele clujene vor continua să reprezinte o prioritate absolută și a actualului mandat. Cu siguranță, noile dotări vor veni atât în sprijinul medicilor, facilitându-le munca, cât și în sprijinul pacienților, ajutându-i să depășească mai ușor procedurile sau intervențiile la care sunt supuși”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut