Noi arestări la Cluj pentru trafic de droguri

Procurori DIICOT și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au descins miercuri la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri iar două persoane au fost arestate preventiv.

Din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3.029,3 grame de cannabis, 1.166,4 grame de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie a.c., au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut