Nicio soluție încă în cazul străzii Victor Papilian VIDEO

Problema gravă de pe strada Victor Papilian apărută în urma alunecărilor de teren provocate de lucrările la un proiect imobiliar nu a mai fost dezbătută vineri în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, așa cum se anunțase printr-un comunicat transmis de USR PLUS. Între timp, prefectul Tasnádi István-Szilárd a ales să se deplaseze la fața locului pentru a vedea cum stau lucrurile iar în urma celor constatate a decis situația să fi analizată luni în forul responsabil cu situațiile de urgență.

„Prefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd, a efectuat o vizită de lucru în Municipiul Cluj-Napoca, urmare a situațiilor reclamate de către cetățeni privind situația alunecărilor de teren, urmare a unor lucrări efectuate de către un dezvoltator imobiliar.

Alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu”, ai Inspectoratului Județean în Construcții – Cluj, împreună cu șeful Serviciului Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, ai furnizorului de gaze naturale, cât și agenți ai Poliției Locale, au efectuat o analiză a situației în teren.

În urma celor constatate s-a decis întrunirea unei ședințe de Comitet Județean pentru Situații de Urgență, în vederea analizării soluțiilor legale disponibile”, a anunțat Prefectura Cluj. Potrivit lui Tasnádi István-Szilárd, ședința de Comitetului Județean pentru Situații de Urgență va avea loc luni.

Din cauza excavațiilor făcute pentru fundație pe șantierul de la adresa str. Victor Papilian, nr 22-30, o parte din drum s-a surpat, fiind afectate rețelele de utilități (apă, gaz, canalizare, curent). Totodată, excavațiile au antrenat alunecări de teren și au destabilizat o zonă întinsă. Până acum, măsurile luate de constructor nu au oprit alunecările de teren.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut