Muzică | Pop-Up Jazz Club revine cu a doua ediție!

Organizatorii Jazz in the Park continuă seria nomadă Pop-Up Jazz Club, proiect muzical demarat în luna august, în avanpremiera ediției din acest an a festivalului.

Timp de două zile, Sala Radio din Cluj-Napoca se va transforma într-un club de jazz autentic, anunță organizatorii în comunicatul de presă. Astfel, miercuri, 16 noiembrie, și joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, melomanii vor avea parte de muzică jazz live îmbinată cu momente de socializare și  jam session-urile specifice acestui gen muzical. Protagoniștii ediției cu numărul 2 a Pop-up Jazz Club vor fi membrii trupei americane Delvon Lamarr Organ Trio (prescurtat DL03), cu care clujenii sunt familiari încă de la ediția 2019 a Jazz in the Park – pe numele lor, Delvon Lamarr (orgă), Jimmy Jammes (chitară) și Julian MacDonough (baterie).

„După experiența Pop-Up Jazz Club de pe Emmanuel de Martonne de-abia am așteptat să continuăm această serie de evenimente. Așa am ajuns la Sala Radio, o locație deosebită pe care o vom transforma preț de două zile într-un veritabil club de jazz. Pop-Up Jazz Club este un proiect încă tânăr, care experimentează și încearcă lucruri noi. De aici și propunerea noastră: două zile de concerte cu două set-up-uri total diferite, astfel încât iubitorii de jazz să poată alege varianta în care se simt cel mai bine. Bineînțeles că nu va lipsi barul cu cocktailuri în niciuna din zile”, a mărturisit Denisa Dan, project managerul evenimentului.

Pentru ca publicul iubitor de jazz să guste experiența în felul în care i se potrivește cel mai bine, organizatorii au conceput evenimentul diferit pentru cele două seri. La concertul de miercuri, spectatorii vor putea sta la mese de câte două sau patru persoane și nu se vor putea achiziționa bilete individuale. La concertul ce urmează să aibă loc joi se va sta doar în picioare. În ambele zile, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, se mai arată în comunicat.

Biletele se pot achiziționa accesând link-urile următoare:https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delvon-lamarr-79888/ (pentru concertul din 16 noiembrie) și  https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delvon-lamarr-show-2-79891/ (pentru concertul din 17 noiembrie).

Pop-Up Jazz Club este un proiect al Asociației Fapte și este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Radio România Cluj, Brico Depôt, Birra Moretti și Pepsi.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut