Municipiul Gherla are un viceprimar tânăr

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala mare a Casei Municipale de Cultură, cu respectarea normelor igienico-sanitare impuse de actuala pandemie a avut loc şedinţa Consiliului Local Gherla, prima în componenţa actuală.

Pe ordinea de zi a figurat validarea a doi consilieri, Lică Paul Măhălean şi Florin Pop. Aceştia au depus jurămîntul. La proiectul de hotărâre privind  alegerea viceprimarului s-au făcut două propuneri: Lică Paul Măhălean şi Szasz Carol. Votul a fost secret. Un consilier local testat pozitiv cu coronavirus a luat parte la şedinţă online, dar nu a avut dreptul să voteze. În urma voturilor exprimate de cei 18 consilieri prezenţi la şedinţă, Lică Paul Măhălean a avut 13 voturi, iar Szasz Carol  5 voturi. Ca urmare a opţiunilor majoritare, Lică Paul Măhălean a  fost ales în funcţia de viceprimar al municipiului Gherla.

În vârstă de 33 de ani, noul viceprimar în ultimii ani a activat în cadrul Consiliului Local, unde a avut o activitate deosebit de bună, având multe iniţiative şi propuneri valoroase. După ce a fost ales în funcţia de viceprimar, el a mulţumit tuturor participanţilor pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că va munci în folosul comunităţii locale, aşa cum a făcut şi până acum ca şi consilier.

Mai amintim că în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, noul primar al municipiului Gherla este Ovidiu Drăgan, care a câştigat detaşat aceste alegeri. El a mai ocupat această funcţie în perioada 2004-2012.

La ultimul punct de pe ordinea de zi s-au mai votat membrii comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Gherla.

SZ.Cs.       

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut