Modul de clase digitale, lansat de MEC și Narada

Un modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează, va fi lansat miercuri, 1 aprilie, în cadrul inițiativei „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și organizația nonguvernamentală Narada.

„De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top. La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți” – informează MEC.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână este următorul:

Miercuri, 1 aprilie:  inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca Adam și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

M. T.

Articole din aceeasi categorie