Minivacanță în siguranță

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, zilnic, peste 170 de polițiști clujeni se vor afla la datorie și vor acționa pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în cadrul comunității, prevenirea oricăror fapte de natură antisocială și asigurarea siguranței și fluenței traficului rutier.

Potrivit celor anunțate de IPJ Cluj, polițiștii rutieri vor monitoriza principalele artere ale județului, în scopul prevenirii producerii unor evenimente rutiere negative, depistării conducătorilor de vehicule care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și în vederea impunerii respectării limitelor legale ale vitezei.

Pentru combaterea unor evenimente care ar putea perturba liniștea cetățenilor, polițiștii de ordine publică, investigații criminale, acțiuni speciale, dar și din alte structuri vor fi pregătiți pentru a interveni și a aplica măsurile legale care se impun.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto adaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere și manifestarea respectului fața de ceilalți participanți la trafic. În caz de nevoie, sunt sfătuiți să apeleze numărul de urgență 112.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut