Mihail Neamțu și Adrian Papahagi în dialog – „Creștinismul, revoluția iubirii”

Clujenii sunt invitați să participe la conferința „Creștinismul, revoluția iubirii” unde profesorul Adrian Papahagi și scriitorul Mihail Neamțu vor discuta despre moștenirea Mântuitorului în această lume: iubirea. Totodată, participanții se vor putea bucura de o atmosferă de sărbătoare adusă de vocea Mariei Coman într-un recital duhovnicesc.

Evenimentul are loc în data de 28 noiembrie 2022, la Opera Națională Română, începând cu ora 18,30, intrarea fiind gratuită.

Mihail Neamțu și Adrian Papahagi sunt reprezentanți ai intelectualității creștine românești. Mihail Neamțu este scriitor și politolog, autor de tratate și cărți despre religie, politică și cultură. Adrian Papahagi este filolog și eseist, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai. Împreună au creat o serie de dialoguri pe teme creștine și despre crizele vremii, dialoguri disponibile pe platformele sociale.
Conferința „Creștinismul, revoluția iubirii” organizată sub forma unui dialog are ca scop reîntoarcerea românilor la spiritul adevărat al României – credința. În cadrul acestui eveniment va avea loc și lansarea cărții „Geneză și Înviere. Cum citim Biblia astăzi?” scrisă de Adrian Papahagi și Mihail Neamțu; o carte mult așteptată, pregătită prin discuțiile de pe canalele sociale ale celor doi autori referitoare la învățăturile din cartea cărților, Biblia. Astfel că, participarea la această conferință va aduce multă hrană sufletească, atât prin recitalul Mariei Coman cât și prin cartea celor doi autori. Conferința va găzdui un dialog dinamic, tineresc și provocator pentru vremurile anti-creștine pe care le trăim din ce în ce mai intens.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut