Migranți clandestini prinși în „trenul foamei”

Cinci migranți cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani care au intrat ilegal pe teritoriul României au fost prinși în timp ce călătoreau cu trenul Iași-Timișoara Nord, cunoscut ca „trenul foamei”. Cei cinci sunt din Pakistan și au fost identificați în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R.

Persoanele depistate nu dețineau asupra lor documente legale de identitate sau permise legale de ședere pe teritoriul statului român.

În vederea stabilirii identității și pentru clarificarea tuturor aspectelor referitoare la modul în care au pătruns pe teritoriul național, cei cinci bărbați au fost conduși la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Dej.

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, cu privire la această situație au fost sesizați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Cluj, precum și Inspectoratul General pentru Imigrări.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut