Marinela Marc: La Cluj, profesorii și elevii sunt măsura unui proces educațional de calitate

Inspectorul școlar general Marinela Marc felicită dascălii clujeni pentru rezultatele obținute (și) la concursul de Titularizare.

„Rezultatele obținute de cadrele didactice din județul Cluj la concursul național pentru pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar reconfirmă ceea ce am declarat la afișarea rezultatelor cadrelor didactice la examenul național de definitivare în învățământ, precum și la afișarea rezultatelor elevilor la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, și anume că la Cluj profesorii și elevii sunt măsura unui proces educațional de calitate. În această vară am reușit performanța de a ne situa pe primul loc în clasamentele naționale, fie că vorbim despre examenele elevilor sau ale profesorilor clujeni, fapt care ne onorează și ne responsabilizează, în egală măsură. Îi felicit pe toți pentru aceste rezultate la concursul național de titularizare și le urez mult succes, pe mai departe, în cariera didactică. Mulțumesc tuturor celor implicați în comisiile județene și apreciez eforturile colegilor inspectori, ale directorilor și ale tuturor cadrelor didactice implicate în gestionarea examenelor naționale, în județul Cluj”, a transmis Marinela Marc.

Rezultatele obținute de cadrele didactice clujene la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar de anul acesta situează județul Cluj pe primul loc în clasamentul național.

M. T.

Articole din aceeasi categorie