Mai multe străzi din Floreşti, conectate la sistemul de canalizare

Primarul localității Florești, Horia Șulea, anunță că străzile Magnoliei, Crizantemelor și Narciselor au fost conectate la sistemul central de canalizare.

„Așa cum am promis, s-a realizat conectarea străzilor Magnoliei, Crizantemelor, Narciselor la sistemul central de canalizare. Acum deja se lucrează la reparații tramă stradală/asfaltare pe strada Tăuțiului și în zona podului Tăuțiului-Crizantemelor.

Cât privește rezolvarea tramei stradale de pe Narciselor, soluția e în mâinile voastre. Așteptăm retragerile celor care au încălecat domeniul public, trasarea drumului cu lățimea cadastrată și apoi trecem la asfaltare”, a declarat primarul.

În Florești, pe lângă lucrările de măturare, curățare și dezinfectare a străzilor, trotuarelor și a scărilor de bloc, precum și montarea aparatelor de dezinfectat în scările de bloc, continuă și lucrările bugetate, respectiv începute. Dintre acestea amintim lucrările la sala de sport de la Școala Gheorghe Șincai, lucrările de pregătire a terenului pentru Baza Sportivă Tip 1 și alte obiective precum Parcul de Joacă și Agrement de peste 15.000 mp de pe locația fostului Poligon, Parcul de Joacă din Luna de Sus, reabilitarea, respectiv modernizarea străzii Eroilor și acoperirea Văii Sânaslăului sau lucrările de asfaltare a drumurilor existente și de reparare a drumurilor asfaltate.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie