Luna iubirii la Fabrica de Teatru

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19, TNAMT invită publicul la comedia Vrei să fii soția mea, după piesele scurte ale lui A.P. Cehov, un spectacol dinamic și plin de umor, pus în scenă de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu cu actorii Cătălin Florea, Anca Markos, Călin Mihail Roajdă și Ginuc Crișan.

Cea mai nouă comedie muzicală, regizată de Andrei Mihalache, Îndrăgostiții din Ancona partea a 2-a, va avea primele reprezentații în zilele de 10 și 11 februarie, de la ora 19. Prima parte a spectacolului s-a jucat cu mare succes atât la Turda, cât și în multe locuri din țară, iar continuarea ne prezintă un fir al poveștii țesut de data aceasta pe meleagurile românești. Vizita personajelor Tomao Nicomaco, Lucia și Luigi sau Vittoria și Giovani în România va fi pe ritmurile hiturilor anilor 70 – 80, cu inserții din prezent.

Periplul iubirii continuă, iar de ziua îndrăgostiților, 14 februarie, naționalul turdean ne invită la Gelozie Mon Amour, un spectacol regizat de Radu Botar, o comedie de neratat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut