Ludovic Orban chemă la luptă “împotriva celor care fură”

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că România „practic nu este guvernată” şi a susţinut că „nu există nicio viziune, niciun plan, nicio direcţie de dezvoltare”, ci „numai improvizaţii de moment”.

„Lucrul acesta este dat de sondajele de opinie: Nu mai merge cu actuala coaliţie. Nu mai merge cu PSD, PNL la guvernare. România practic nu este guvernată. România este într-o mişcare, într-o brambureală generalizată în care nu există nicio viziune, niciun plan, nicio direcţie de dezvoltare, ci există numai improvizaţii de moment şi decizii care să ia ochii oamenilor şi care să mai satisfacă clientela politică, economică a celor două partide din Guvern. În România este nevoie de o schimbare”, a spus Orban, la Conferinţa Naţională a partidului.

El a afirmat că cetăţenii trebuie să ştie că există soluţii şi oameni „corecţi şi pregătiţi”, care pot să ducă România în direcţia „corectă” de putere regională în Europa Centrală şi de Est şi de ţară dezvoltată economic.

„România poate fi o naţiune respectată şi o naţiune care să conteze, dar nu trebuie să uităm niciodată că o naţiune puternică se întemeiază pe oameni puternici. (…) Am ajuns în situaţia în care oameni care în mod normal nu s-ar califica nici măcar să se angajeze la o companie de salubrizare în Municipiul Bucureşti să ocupe funcţii de conducere în Bucureşti. Am ajuns în situaţia în care oameni care nu au fost în stare să îşi ia niciun examen la viaţa lor să încerce să conducă România şi să îşi ia marile examene ale contemporaneităţii”, a declarat liderul partidului Forţa Dreptei.

Potrivit acestuia, în România de peste 30 de an există „o cârdăşie” şi „complicităţi”.

„Din păcate, România nu este condusă întotdeauna de cei care sunt aparent în poziţie de decizie, de multe ori ei au cariere pregătite şi sponsorizate anterior în diferite laboratoare care nu sunt la vedere, iar atunci când ajung la putere în loc să ia decizii pentru binele comun de multe ori ajung să ia decizii aşa cum li se spune de către cei care le-au sponsorizat cariera”, a susţinut Ludovic Orban.

El a mai spus că trebuie să existe o luptă împotriva tuturor „celor care fură”.

Ludovic Orban a anunţat că după luna septembrie Forţa Dreptei va începe o campanie „pe scară largă” de prezentare a indentităţii partidului, întrucât există un „deficit de notorietate”.

„Va trebuie ca după septembrie să începem o campanie pe scară largă de prezentare a identităţii Forţa Dreptei pentru că realitatea este că avem încă un deficit de notorietate care îi împiedică pe foarte mulţi oameni care încă nu ne cunosc şi nu ştiu cine suntem să se orienteze înspre noi”, a arătat Orban.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut