Let’s Do It, România!” le dă întâlnire locuitorilor din Turda pe malurile Arieșului

Let’s Do It, România!” organizează pe 17 septembrie 2022 o nouă zi de curăţenie naţională. În acest context, Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu asociația “Let’s Do It, Romania!” Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează campania de ecologizare Let’s Do It, Turda!

Voluntari din instituții de învățământ, agenți economici, voluntari de la Administrația Bazinală de Apă Mureș și ONG-uri locale, vor ecologiza malul drept și stâng al râului Arieș în data de 17 septembrie 2022 cu începere de la ora 9:00.

Cei care doresc să participe la acțiune sunt așteptați în zona podului peste Ari situat la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor pentru a primi saci și mănuși. Firma de salubritate Supercom va colecta toți sacii de deșeuri.

Doritorii se pot înscrie pe platforma Let’s Do It, Romania: https://bit.ly/3RnUR3c sau la numărul de telefon 0751.235.553.

O singură zi, 190 de state și o mulțime de voluntari harnici ce vor să elimine deșeurile din natură.

Ne vedem pe 17 septembrie, de Ziua de Curățenie Națională? Let’s Do It, Turda!”, a transmis Primăria Turda.

La acţiunile şi proiectele asociaţiei „Let’s Do It, Romania!” au participat din 2010 până în prezent peste două milioane de voluntari care au ajutat la curăţarea deşeurilor din arealele naturale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut