La Gherla se asfaltează noi străzi

Am intrat în luna septembrie, când edilii municipiului Gherla fac mari eforturi să finalizeze lucrările începute în cursul verii. Ne referim aici în mod deosebit la reabilitarea carosabilului pe străzile unde sucursala Gherla a Companiei de Apă Someș SA a schimbat conductele de apă și canal, o investiție importantă și de actualitate, ținând cont de vechimea rețelei pe raza orașului.

Chiar dacă prin aceste lucrări s-a creat disconfort, populația a fost receptivă și a înțeles oportunitatea executării acestor acțiuni gospodărești. Încet-încet, carosabilul spart este reparat peste tot. După ce au fost asfaltate străzile și aleile din cartierele MR1 și „Între ape”, zilele trecute gospodarii urbei au început să asfalteze și străzile din zona centrală. Astfel, pe străzile Crișan și Cloșca a fost refăcut carosabilul spart în urma lucrărilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Mai ales pe strada Cloșca a fost mare nevoie de aceste reparații, având în vedere că este vorba de spațiul unde se intră în piața agroalimentară. Mai ales în zilele de târg – lunea și vinerea – gropile și șanțurile rămase în urma lucrărilor au creat mai probleme circulației. Dar, prin grija Primăriei, zilele trecute carosabilul a fost asfaltat, circulația desfășurându-se acum în condiții bune.

Astfel de lucrări au fost executate în ultimele zile ale lunii august și pe străzile Mesteacănului, 1 Decembrie 1918 și Mintiului (colț cu strada Ciocârliei). Asfaltarea străzilor va fi continuată și în luna septembrie.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut