IPJ Cluj: Măsuri preventive pentru minivacanță

Aproximativ 180 de polițiști din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale, precum și alte forțe vor fi, zilnic, la datorie, în minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, respectiv în perioada 21 – 24 ianuarie, astfel încât să se intervină cu promptitudine în orice situație.

Conform celor anunțate de IPJ Cluj, vor fi intensificate activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice, în special în zonele predispuse la aglomerație, pentru a putea preveni și combate orice faptă sau eveniment antisocial. Polițiștii vor acorda o atenție sporită cu ocazia desfășurării adunărilor și evenimentelor publice, efectuând activitățile necesare în colaborare cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

De asemeni, polițiștii rutieri vor monitoriza și asigura fluidizarea circulației pe drumurile publice, luând măsurile necesare pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă legea.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut