Interes mare pentru locuințe ANL la Gherla

În ultimii ani, în municipiul Gherla există tot mai multe cereri pentru locuințe, mai ales din partea tinerilor căsătoriți.

Comisia socială, constituită la nivelul Primăriei municipiului Gherla, a procedat la analizarea cererilor depuse în vederea închirierii locuințelor construite din fondurile ANL, aplicând criteriile de eligibilitate și acordând punctaje fiecărui solicitant.

Recent Primăria Gherla a actualizat lista de priorități a solicitanților care au acces la locuințele ANL pentru tineri, destinate închirierii. La ședința Consiliului local Gherla de la sfârșitul lunii trecute, proiectul privind aprobarea acestei liste a fost supus la vot. Lista de priorități dată publicității a fost anonimizată, prin folosirea doar a inițialelor persoanelor care au depus cereri pentru apartamente ANL.

Cele două noi blocuri ANL construite recent pe strada Fizeșului, la marginea orașului Gherla, într-un splendid cadru natural, chiar la poalele dealului Brădet, au 72 de apartamente, iar cererile depuse ajung la 100. Primăria a publicat lista în ordinea priorităților.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut