Instanța l-a validat pe Emil Boc în funcția de primar

Judecătoria Cluj-Napoca l-a validat pe Emil Boc în funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca după ce a câștigat alegerile din 27 septembrie.

În baza art.149 alin.1 din OUG nr.57/2019 validează alegerea domnului EMIL BOC, în funcţia de Primar al Municipiului Cluj-Napoca. Încheierea se comunică prefectului şi secretarului general al UAT Cluj-Napoca pentru aducerea la cunoştinţă publică, prin afişare în termen de 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Calea de atac exercitată şi motivele invocate se înregistrează la Judecătoria Cluj-Napoca”, se arată în minuta Judecătoriei Cluj-Napoca. Emil Boc a câștigat un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca după ce a obținut 74,75 % (73.182 voturi), 

Potrivit portalului instanțelor de judecată, validarea mandatelor de consilier la Cluj-Napoca va fi analizată luni, 19 octombrie la Judecătoria Cluj-Napoca.

Tot luni va fi judecată cererea Biroului Electoral de Circumscripție Florești pentru validarea în funcția de primar a lui Bogdan Pivariu(PNL).

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut