Incendiu la un ansamblu de vehicule, aproape de Gilău

Pompieri din trei subunități ale ISU Cluj au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu la un ansamblu de vehicule, în apropiere de localitatea Gilău.

Alertați în jurul orei 3:20, pompierii au intervenit, în prima fază, cu o autospecială, pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră în totalitate cabina capului tractor și se extinseseră la încărcătura din remorcă.

„Remorca era încărcată la capacitate maximă, fiind depozitate în aceasta colete de curierat cu diverse materiale. Pompierii au solicitat sprijinul altor două subunități, pentru a putea descărca din remorcă coșurile metalice, încărcate cu diverse materiale și pentru a putea stinge incendiul. Deși eforturile pompierilor au fost susținute timp de patru ore, flăcările care au ajuns în interiorul remorcii, degajarea de căldură și gaze arse, precum și apa folosită pentru stingerea incendiului au deteriorat în totalitate coletele din remorca camionului” – a anunțat ISU Cluj.

Din primele cercetări rezultă că incendiul ar fi izbucnit în timpul deplasării camionului, la compartimentul motor, după care a fost observat de șofer, acesta oprind ansamblul de vehicule în afara părții carosabile.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut