Incendiu la o casă din Vâlcele

Pompierii au intervenit în noaptea de miercuri spre joi cu două autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit situată în localitatea Vâlcele.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22:30, iar în momentul sosirii la fața locului aceștia au găsit o încăpere și acoperișul casei cuprinse de flăcări. Un bărbat de cca 50 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital. Acesta prezenta arsuri la nivelul picioarelor, era în stare de conștiență și cooperant” – a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, lt. col. Andrei Biriș.

Flăcările au distrus cca 30 mp de acoperiș și bunurile dintr-o încăpere. Intervenția pompierilor a durat mai bine de o oră și a limitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic defect, respectiv un reșou electric lăsat în funcțiune nesupravegheat.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut