În doar două ore, 111 amenzi

În doar două ore (17:00-19:00), polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, împreună cu cei ai Secțiilor 1-7 Cluj-Napoca au legitimat 248 de persoane și au verificat 216 autoturisme, în cadrul unei acțiuni organizate pe raza municipiului, cu scopul creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic și prevenirii accidentelor de circulație.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 111 sancțiuni contravenționale, 93 dintre acestea fiind aplicate la regimul rutier. 48 de sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care nu respectau regimul legal de viteză, fiind reținut un permis de conducere unui bărbat depistat în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Sfântul Ion, rulând cu o viteză de 102 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat și respectarea măsurilor impuse în mijloacele de transport persoane, fiind oprite pentru control 18 vehicule. Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut