În comuna Jucu se extinde reţeaua de canalizare

În comuna Jucu se află în plină desfăşurare lucrările de introducere a canalizării în satele componente. Canalizarea şi tratarea apelor reziduale se află printre cele mai importante investiţii prevăzute în 2020.

Cum s-a făcut timp frumos, aproape în toate localităţile aparţinătoare aşezării de pe Valea Someşului Mic s-au demarat lucrările la canalizare. Paralel se acţionează în satele Vişea şi Gădălin, dar se extinde conducta şi în satul Jucu de Mijloc. Pe marginea şoselei naţionale Cluj-Napoca – Gherla, de asemenea, multe familii vor beneficia de aceste utilități. La Jucu de Sus, pe strada Bisericii vor mai fi executate astfel de lucrări. La fel, în perioada următoare se va extinde şi reţeaua de alimentare cu apă, e vorba de racordări, ţinând cont că apa este introdusă în toate localităţile comunei.

În comuna Jucu, pentru canalizare şi tratarea apelor reziduale bugetul prevede suma de 12,278,000 lei, dar investiţiile planificate pe anul  2020, desigur, pot fi modificate în funcţie de problemele ivite pe perioada actualei pandemii. Peste tot în judeţ primăriile întâmpină astfel de greutăţi materiale.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie