IGPR: 882 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii Brigăzii Autostrăzi, în minivacanța de Revelion

În perioada 27 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au aplicat 882 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația.

Potrivit IGPR, au fost aplicate 195 de sancțiuni persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 108 celor care nu foloseau centura de siguranță. De asemeni, au fost aplicate 73 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, una pentru depășire neregulamentară și 58 pentru nerespectarea OG nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Polițiștii au reținut 62 de permise de conducere, dintre care 29 pentru viteză, 9 pentru alcool, unul pentru circulație pe sensul opus, unul pentru depășire neregulamentară, unul pentru circulație pe banda de urgență și 4 pentru conducere agresivă. Totodată, au fost retrase 62 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 6 infracțiuni.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut