Horia Nasra, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis și liderii PNL

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a adresat o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban și prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan. În scrisoare, Nasra îi întreabă pe liderii liberali de ce racolează și susțin primari PSD pentru viitoarele alegeri, acuzându-i totodată că îmbracă cămașa roșie a traseismului electoral.

„Stimate domnule președinte, Klaus Iohannis, Având în vedere calitatea domniei voastre, de lider informal al PNL, vă adresez o singură întrebare, de natură etică, morală: În ultimii patru ani, ați asociat răul, sub multiple forme, în societatea românească, cu PSD. Domnule președinte, când ați fost sincer? Când ați criticat visceral și ați jignit PSDiștii și PSD sau astăzi când îmbrăcați cămașa roșie a traseismului electoral și acceptați primari ai PSD, ai „ciumei roșii”, să candideze de pe listele PNL?”, întreabă Horia Nasra.

De asemenea, parlamentarul îi întreabă pe liderii liberali de ce girează această prostituție electorală.

„Stimați lideri ai PNL, Considerați că este etică și morală presiunea pe care o puneți pe primarii PSD? Considerați că este corect să susțineți primari PSD pe lista PNL? De ce girați această prostituție electorală? Primarii aleși în 2016 pe listele PSD și catalogați în fel și chip, devin peste noapte imaculați și morali pe listele PNL? Să vă fie rușine domnilor!”, mai spune Horia Nasra.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie