„Hellequin” – O poveste de neuitat la Fabrica de Teatru Turda

Într-un moment magic de apropiere de sărbători, Teatrul Național Aureliu Manea Turda (TNAMT) pregătește o experiență teatrală de excepție pentru publicul său. În zilele de 21 și 22 decembrie, de la ora 19:00, Fabrica de Teatru va găzdui avanpremiera și premiera spectacolului „Hellequin”, sub îndrumarea maestrului regizor Michele Modesto Casarin.

Casarin, expert în teatrul de mască la nivel mondial și profesor coordonator la prestigioasa Accademia Teatrale Carlo Goldoni din Italia, a adus la viață o producție impresionantă. În prezentarea sa despre spectacol, regizorul a spus: „Hellequin – povestea poveștilor este o întâlnire între culturi, cultura populară română și commedia dell’arte italiană. Și uite așa se naște povestea poveștilor, începutul a ceva ce nu a existat. Povești populare care îmbrățișează două lumi ce iau naștere prin măști și cântece, unite de o energie care depășește orice barieră lingvistică, pentru a dărui publicului gustul și plăcerea teatrului. Teatrul care dărâmă toate barierele, pentru că teatrul unește, nu desparte, teatrul găsește puncte în comun pentru a învăța că unirea nu poate decât să ajute în această perioadă. Să trăiască teatrul, să trăiască commedia dell’arte!”

Spectacolul „Hellequin” explorează teme universale precum puterea, iubirea, războiul și foamea. Cu o narațiune plină de captivant și măști expresive, promite să fie o experiență remarcabilă pentru toate vârstele.

TNAMT vă așteaptă la Fabrica de Teatru pe 21 și 22 decembrie, începând cu ora 19:00. Nu ratați șansa de a fi martorii unei povești inedite aduse pe scenă de regizorul iscusit Michele Modesto Casarin și echipa sa talentată.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut