Handbalistele de la U Cluj au ratat promovarea în Liga Florilor

Meciurile barajului pentru promovare/menținere în Liga Națională de handbal feminin s-au încheiat fără surprize.

Universitatea Cluj a fost întrecută de CSM Slatina cu 32-25 (14-7) în prima etapă a barajului de promovare/menținere în Liga Națională de handbal feminin care se desfășoară în aceste zile în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea.

Reușitele pentru ”U” au fost semnate de: Florentina Moisin 6 goluri, Diana Nichitean 4, Corina Cordoș și Ștefania Pîrvulescu câte 3, Andreea Bărbos, Bianca Lupașcu, Bianca Zăgrean și Larisa Șerban câte 2 și respectiv Mihaela Orșivschi 1 gol.

În cealaltă partidă a turneului, Dacia Mioveni 2012 a trecut de Unirea Slobozia cu 33-28 (18-13).

În a doua etapă, Universitatea Cluj a cedat în fața echipei Dacia Mioveni 2012 cu 28-22, la pauză 12-7, în timp ce CSM Slatina s-a impus cu 35-23 (19-14) în partida cu CSM Unirea Slobozia.

Pentru ”U” au marcat: Diana Nichitean 4 goluri, Andreea Bărbos și Larisa Șerban câte 3, Gabriela Istratie, Corina Cordoș, Mihaela Orșivschi, Bianca Lupașcu și Bianca Zegrean câte 2 și respectiv Andreea Dumitrașcu și Ana-Maria Stana câte 1 gol.

În urma acestor rezultate, CSM Slatina și Dacia Mioveni 2012 și-au asigurat prezența în Liga Florilor și în sezonul viitor în timp ce meciul de duminică dintre ”U” și Unirea Slobozia a contat doar pentru stabilirea ocupantei poziției a 3-a în clasamentul grupei. Ultimul act a fost câștigat de clujence, scor 33-31, la pauză 18-14. Dumitrașcu, cu 8 goluri reușite, a fost cea mai bună jucătoare a clujencelor.

În sezonul regular, elevele lui Ioan Ani Senocico au terminat pe locul doi în clasamentul Diviziei A, grupa B.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut