Forţa Dreptei începe procesul de organizare la Cluj

Forţa Dreptei a dobândit personalitate juridică, fiind admisă cererea de înregistrare a partidului, au anunţat liderii formaţiunii politice. La Cluj, activitatea de constituire a filialei va fi coordonată de senatorul Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii. El a precizat pentru Făclia că în următoarele săptămâni va fi constituit Biroul interimar Județean, urmând ca până în toamnă să aibă loc alegeri pentru desemnarea membrilor structurilor de conducere de la nivel local.

Senatorul clujean spune că formațiunea din care face parte îi așteaptă să devină membrii pe cei rămași fără opțiune de dreapta.

„De astăzi, cei rămași fără opțiune de dreapta, după distrugerea PNL și preluarea lui ostilă în remorca PSD, au la dispoziție o formațiune nouă, care asumă cu curaj valori autentice precum familia, comunitatea, tradiția creștină, patriotismul luminat și vine cu principii și soluții care au adus prosperitate si dezvoltare în democrațiile europene: conservatorism, democrație creștină, dar și liberalismul tradițional românesc. Dorim să fim o alternativă onestă pentru cei care își iubesc familia, comunitatea și poporul; Pentru cei care se trezesc în fiecare dimineață și merg la muncă; Pentru cei care își duc în fiecare zi copiii la școală; Pentru cei care își plătesc impozitele și taxele;

Pentru cei care duminica își fac timp să își hrănească și sufletul și să transmită copiilor lor tradițiile creștine;  Pentru cei care iubesc oamenii și tot ceea ce Dumnezeu a creat! „Șmecherii”, ignoranții, leneșii, extremiștii, oportuniștii și trădătorii au la dispoziție alte opțiuni. Dumnezeu să ne ajute în tot ceea ce vom face în continuare!”, a transmis Oros.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut