Ce filme vom vedea în 2021

Sunt producții amânate din cauza pandemiei, chiar nu mai doresc să revin asupra acesteia. Cert este faptul că industria cinematografică a avut un an 2020 dezastruos, cu pierderi de miliarde de dolari, acesta este adevărul.

Multe pelicule care ar fi avut premiera în 2020, au fost amânate pentru acest 2021, cu speranța unui an mai bun, unul cu încasări pe măsura banilor investiți în turnarea filmelor.

Să vedem ce vom vedea. Mă voi opri asupra unui număr de șase pelicule, cu siguranță cele mai așteptate și dorite.

James Bond: No time to die: fanii seriei James Bond, care așteptau cu nerăbdare să-l vadă pe Daniel Craig pentru ultima dată în rolul agentului 007, s-au văzut nevoiți să aștepte până în 2021. „No time to die” este programat să fie lansat pe 21 aprilie. În acest film, James Bond, retras din activitate în Jamaica, este rechemat într-o ultimă misiune pentru a salva un om de știință răpit de „oameni răi”. Regia îi aparține lui Cray Joji Fukunaga. Din distribuția filmului mai fac parte Ana de Armas, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomi Harris.

Fast & Furious 9: a noua parte a filmului „Fast & Furious”-în distribuție Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena, Vin Diesel-va fi lansată cu un an mai târziu decât era prevăzut. Filmul, foarte aşteptat de fani, care promite cascadorii impresionante şi revenirea unui personaj iubit de ei, Han – interpretat de Sung Kang, va intra în sălile de cinema la sfârşitul lui mai 2021. După curse nebune pe șoselele din toată lumea și după ce au fost urmăriți inclusiv de un submarin, eroii din seria „Fast and Furious” vor ajunge și în… spațiu. Apărută acum 19 ani, seria „Fast & Furious” a avut un succes imens și este cea mai vândută franciză a studiourilor Universal, cu încasări de aproape șase miliarde de dolari. Regia: Justin Lin.

Top Gun: Maverick: unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2020, Top Gun Maverick, a fost amânat pentru 2021. Alături de Tom Cruise-din distribuție fac parte Val Kilmer Și Ed Harris-care revine în rolul Iceman. Pete Maverick este acum instructor de zbor și trebuie să facă față provocărilor noii tehnologii militare, dar și ambiției cu care vine noua generație de piloți. Regizor este Joseph Kosinki.

Mission Impossible: tot actorul Tom Cruise revine în 2021 pentru a șaptea oară în rolul agentului Ethan Hunt în filmul Mission Impossible; regia Christopher McQuarrie; cu Angela Bassett, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson.

Black Widow: lansarea Black Widow, cel mai nou film cu supereroi din Universul Marvel, a fost amânată la rândul ei pentru 2021. Pelicula prezintă povestea Natashei Romanova, interpretată de Scarlett Johansson, o fugară nevoită să-și confrunte trecutul. Regia este semnată de Cate Shortland.

Croazieră în junglă: tot în 2021, Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt revin pe marile ecrane în filmul „Croazieră în junglă”. Pelicula live action de aventură are ca punct de plecare una din atracțiile majore ale parcului de distracții Disney World. Regia: Jaume Colet-Serra.

Sper din suflet să le vedem live. Sper ca timpul să țină cu noi, să reintrăm și să ducem o viață normală. Deși, sincer să fiu, nimic nu va mai fi ca înainte.

Demostene ȘOFRON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut