Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania | Din dragoste pentru viniluri

O nouă ediție TiMAF se pregătește să ia startul începând cu 23 septembrie. Pe lângă expozițiile de creație aduse de designeri și meșteșugari iscusiți ai zilelor noastre, muzica nu va lipsi nici ea din programul manifestărilor celor trei zile de festival găzduite de Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

Zilele TiMAF de 23, 24 și 25 septembrie se vor încheia printr- o sesiune de jazz / soul / funk / italo / electro, pe discuri de vinyl pentru un sunet analog și autentic, anunță organizatorii. Vă oferim în cele ce urmează prezentarea artiștilor, așa cum este comunicată oficial:

Vineri, 23 septembrie, 20:00-22:00

D’Jhu (Melo Melanj)

D’Jhu a început să se joace cu muzica de prin 2008, nerezumându-se la un singur gen, ci făcându-i deosebită plăcere să arunce la bătaie, în mix, tot feluri de stiluri ce-i gâdilă timpanele. Nu se prezintă la datorie niciodată cu lecția pregătită de acasă, ci se adaptează, în timp real, la vibe-urile publicului. În 2012, alături de Eujah și Indjstione, a pus bazele unui soundsystem „de casă” intitulat “genmaica soundsystem”, axat în principal pe muzica dub/ reggae/ jungle.

Sâmbătă, 24 septembrie, 20:00-22:00

Sugar (Melo Melanj)

Pasionat de muzică de când era mic, educat muzical pe pick-up-uri, apoi pe harduri cu mp3-uri, Sugar s-a reapucat de colecționat muzică de aproximativ 10 ani. În 2021 și-a deschis  magazinul propriu de discuri, numit MeloMelanj, și a început să etaleze și public colecția de hip hop, funk, jazz, nu breaks, nu funk, disco și world. Nu se considera dj, ci mai degrabă selector, adică o persoană căreia îi face plăcere să pună piese una după cealaltă, urmărind o narațiune în cap a sunetelor ce urmează.

Duminică, 25 septembrie, 20:00-22:00

Ansamblul IARMAROC

Mari iubitori de jazz, funk, soul, disco, italo, electro și bună dispoziție, pentru membrii ansamblului Iarmaroc ingredientul principal al unei seri minunate, alături de public, este muzica pe vinil.

Proiectul TiMAF ediția a XII-a este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut