Festival de Modă la Casa de Cultură a Studenților

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează vineri, 11 octombrie, începând cu ora 19, în Sala Transilvania, Festivalul de Modă al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, sub conceptul Autumnalia Studenţească, care va cuprinde mai multe evenimente cultural-artistice dedicate tinerilor și studenților.

Evenimentul este coordonat de Lucian Revnic, referent cultural și regizor artistic și se bucură, ca în fiecare an, de parteneriatul cu studenții din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca.

Cei prezenţi vor putea admira frumusețea creațiilor vestimentare ale brandurilor LA DONNA – Luxury Design Fashion, URMA, LUMINIȚA BALAZS Fashion, XENIA, MIHNEA COVACI, purtate cu grație pe podium de manechinele Agenției Euromodels (coordonator Lili Mihacea).

Atmosfera va fi completată de momente artistice speciale, susținute de artiștii Andra Cocian, Ciprian Nykita și Hermina Hotca, precum și de trupa de jazz Jump Jazz Band, coordonată de prof. Ștefan Vannai și trupa Funk’n Fetish.

“Ca în fiecare an, sunt convins că și această ediție va fi una de succes, care implică tinerii într-un domeniu de interes pentru ei și care se adresează, totodată, publicului larg, așa că îi invit pe această cale pe clujeni să vină în 11 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților!”, spune Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților.

Articole din aceeasi categorie