Expoziția de Iarnă a Asociației Brickenburg, la MET

Tradiționala Expoziție de Iarnă a Asociației Brickenburg, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 20 ianuarie, până duminică, 22 ianuarie, la sediul muzeului de pe str. Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă. Și chiar dacă această iarnă nu ne-a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociației Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunând vizitatorilor zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp.

Atelierul de construcție va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrări din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica în activitățile Toy Photo, care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Prețul biletului de intrare – 5 lei. Orar de vizitare: vineri, sâmbătă: 10:00 – 18:00, duminică: 10:00 – 17:00.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut