Explozie cu victimă la Câmpia Turzii

Un bărbat a fost găsit mort, marţi, într-o casă din Câmpia Turzii, în care a avut loc o explozie, urmată de un incendiu.

„În această seară a fost desfăşurată o intervenţie pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiţei din municipiul Câmpia Turzii. În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafaţă de circa 30 mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la faţa locului a avut loc şi o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri şi a SVSU Câmpia Turzii. Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la faţa locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut