Eveniment editorial: Întâlnire online cu Indulgențele lui Ion Mureșan

Poate mai puțini cititori știu că Ion Mureșan, unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și titrați poeți români, laureat al premiilor Uniunii Scriitorilor, al Academiei Române, dar și al Premiului Național de Poezie ”Mihai Eminescu”, ale cărui volume de versuri sunt traduse în mai mulțe țări, a fost și continuă să fie unul dintre cei mai pertinenți publiciști contemporani, ale cărui texte au apărut în mai multe publicații din întreaga țară.

Reuniunea Cenaclului Universității Babeș-Bolyai de marți, 13 aprilie, găzduiește, de la ora 18, un eveniment de excepție: lansarea volumului de publicistică „Indulgențe” al poetului Ion Mureșan (Editura Charmides, 2020).

Vor participa, în calitate de vorbitori invitați, scriitorii Adrian Alui Gheorghe, Marius Jucan și Zorin Diaconescu. Serata va debuta cu un mesaj din partea doamnei Irina Petraș, președinta Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj. Moderator: Remus Octavian Câmpean. Întâlnirea se va desfășura online, pe platforma Zoom, și va fi transmisă live pe pagina www.facebook.com/CenaclulUBB

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut