Emil Boc și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca, iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia forului administrativ județean.

Emil Boc a declarat că își dorește să continue modernizarea orașului, o prioritate fiind creșterea calității vieții clujenilor.

„Mi-am depus candidatura pentru ca împreună cu clujenii și cu PNL să continuăm modernizarea orașului și parcursul european al Clujului. Prioritățile sunt investițiile, locurile de muncă bine plătite la Cluj și creșterea calității vieții în orașul nostru. Ne dorim să avem un oraș ca afară, ceea ce înseamnă să avem locuri de muncă bine plătite, o calitate a vieții în educație, în sănătate, în infrastructură, iar clujenii să rămână acasă. Clujeanul trebuie să se simtă ca acasă. La nivelul municipiului Cluj-Napoca suntem pe drumul corect, dar mai avem încă de muncit și împreună cu echipa PNL vrem să ducem Clujul la nivelul următor”, a declarat Emil Boc, după depunerea candidaturii.

La rândul său, Alin Tișe, care își dorește un nou mandat la șefia CJ Cluj, a declarat că prin această candidatură face „un pact cu clujenii în a continua ceea ce am început să facem în acest județ, alături de colegii din PNL”.

„Avem o listă de oameni competenți care au susținut toate proiectele CJ până acum și sunt convins că și în viitor echipa PNL va face performanță la nivelul județului Cluj. Am reușit să finalizăm câteva proiecte importante, fie că vorbim de închiderea rampelor, fie că vorbim de bani alocați pentru modernizarea spitalelor, a școlilor, fie că vorbim de cei apropare 700 de kilometri de drumuri județene asfaltate, de susținerea activităților de tineret, cultură și sport- toate acestea trebuie să continue pentru că Clujul este pe drumul cel bun. Dacă astăzi Cluj-Napoca este lococmotiva întregului județ, dorim ca în următorii patru ani, cu o administrație liberală, județul Cluj să devină locomotiva întregii regiuni și sunt convins că vom purea face o administrație la standarde europene”, a declarat Alin Tișe.

Anca M. Colibășanu

Articole din aceeasi categorie

One Response to Emil Boc și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca

  1. dancp

    nu il mai satura Dzeu pe poki asta mic