Elevii din Florești cu rezultate deosebite vor fi recompensați cu premii

Consilierii locali din Florești, reuniți joi în ședință ordinară, au adoptat metodologia ce permite premierea elevilor din localitate care au obținut rezultate deosebite pe plan școlar. Este vorba de elevi care s-au afirmat la olimpiade școlare(faza internațională), concursuri internaționale și naționale, examenul de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Proiectul adoptat de aleșii floreșteni prevede premierea și a viitoarelor generații de absolvenți de liceu din această localitate, prima generație ce va susține Bacalaureatul va fi cea din 2021-2025.

„Propunem premierea acestor elevi drept recompensă pentru efortul depus dar și drept mulțumire pentru exemplul pe care îl dau comunității. De asemenea, propunem și recompensarea profesorilor care s-au ocupat de pregătirea elevilor”, se arată în hotărârea adoptată. Potrivit documentului, vor fi premiați elevii care au avut media zece la Bacalaureat, cei cu zece la Evaluarea națională și elevii cu performanțe deosebite la olimpiade școlare(faza internațională), concursuri internaționale și naționale. Elevii vor primi bani, o diplomă și un buchet de flori.

Proiectul a fost adoptat cu unanimitate de voturi.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut