Echipa feminină Atletic Olimpia, victorioasă în prima etapă a Ligii a II-a

Folosindu-se de timpul splendid, mulţi amatori ai fotbalului din Gherla au asistat la meciul de duminică dintre echipa locală Atletic Olimpia Gherla și ACS Dream Team București din cadrul primei etape a campionatului feminin de fotbal din liga a II-a.

Atmosfera a fost ca la marile derbiuri din prima ligă, cu valuri făcute de galerie, cu trăiri intense și cu o susținere care a dat roade. Partida, de o bună calitate, a adus o victorie nesperată pentru gazde. Prima repriză a fost echilibrată, dar cu șanse de gol pentru ambele formații. Emoții mari au fost în momentul în care adversarele au trimis balonul milimetric pe lângă poarta apărată de Iulia Mera, nimeni alta decât antrenorul echipei gherlene. Primul gol al meciului a venit spre finalul partidei, și a fost marcat de Andrada Maciu. La scurt timp, Dream Team a egalat, prin Isabela Ilie, dar Ioana Crișan a obținut un penalty, iar fosta internaţională Alexandra Iușan a înscris fără probleme, stabilind scorul final, 2-1.

În formaţia locală au evoluat trei jucătoare noi. Este vorba despre Denisa Năznean și Andrada Hosu sosite de la Tg. Mureș, care au făcut doar un singur antrenament până acum cu fetele din Gherla, și de Iustina Ciobanu, venită de la Olimpia Cluj. Atletic Olimpia Gherla va juca următorul meci tot acasă, cu ACS Atletic Drobeta, după ce Politehnica Timișoara s-a retras din campionat. Deci, debut favorabil pentru gruparea feminină din Gherla, care are foarte mulţi suporteri în oraşul de pe Someş.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut