E.ON: Premii pentru cei care au cont pe platforma online

Începând cu 1 decembrie, timp de 24 de zile, consumatorii sunt invitați să descopere funcționalitățile contului E.ON Myline.

Conform celor anunțate de E.ON Energie România, toți cei care au cont pe platforma online sau cei care vor deveni utilizatorii acesteia în perioada 1-24 decembrie și vor interacționa cu Calendarul Advent vor intra automat în concursul cu premii zilnice care constau în energie gratuită, timp de o lună, pachete de becuri inteligente și întrerupătoare, prize smart sau senzori de mișcare. Câștigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți, care va avea loc în 7 ianuarie 2022.

„Informații despre sold, transmiterea autocitirii indexului de energie electrică/ gaze naturale, factura electronică, plata online a facturilor, istoricul de consum, data la care expiră verificările și reviziile instalațiilor de gaze naturale, soluțiile E.ON de eficientizare a consumului de energie, modificarea convențiilor de consum sunt o parte a informațiilor de interes pe care consumatorii le vor putea descoperi în contul E.ON Myline” – informează reprezentanții companiei.

E.ON încurajează clienții să adopte un comportament digital, fiindcă „în felul acesta economisesc timp, au un control mai bun asupra contului personal și, totodată, prin activarea facturii electronice reduc impactul negativ asupra mediului”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut