Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej: ”A fost un an incredibil”

Unirea Dej a reușit un sezon de toamnă de excepție în Liga a II-a, poate unul dintre cele mai reuşite din întreaga existenţă de peste 100 de ani a grupării de pe Someş. Antrenorul Dragoș Militaru a analizat parcursul Unirii Dej în 2022, și s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Unirea Dej a încheiat anul 2022 pe locul 5 (loc de play-off), cu 27 de puncte. În primăvara anului viitor, în ultimele trei runde ale sezonului regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe Ripensia Timișoara (deplasare), Metaloglobus București (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

”Nu suntem perfecți, dar în deplasare avem doar două înfrângeri în 2022. De un an și ceva avem doar două înfrângeri în deplasare. Asta spune multe, cred. Avem 14 victorii, șase egaluri și cinci înfrângeri în 2022. Cu tot ce înseamnă returul de anul trecut și acest tur. Eu l-aș descrie, la condițiile care sunt la noi, la buget, la lot, raportat la absolut tot ce e aici, îl consider incredibil și sunt mândru de toți jucătorii, pentru că ei au făcut acest lucru. Deși, puteam să avem mult mai multe puncte, dar au fost foarte multe greșeli (n.r. – de arbitraj) împotriva noastră.Dar, suntem acolo, mai sunt trei etape, o să ne batem cu toată lumea, pentru fiecare punct, ca să încercăm să facem un lucru de neimaginat la începutul sezonului (n.r. – calificarea în play-off). Sunt mândru, pe lângă jucători și cei care ne-au ajutat, și de suporterii noștri, pentru că îi văd că suferă, îi văd că sunt alături de noi, au fost în număr foarte mare la meciurile de acasă, au fost cu noi în deplasări și țin să le mulțumesc eu, dar și jucătorii (…).Dar, s-a dus un an frumos, foarte frumos și îi așteptăm și în anul 2023, să continuăm lucrurile foarte bune pe care le-am făcut până acum, să îmbunătățim din minusurile pe care le avem, pentru că avem, a declarat Dragoș Militaru.

În ianuarie 2023, antrenorul în vârstă de 32 de ani va “împlini” trei ani pe banca Unirii Dej, el preluând formaţia încă pe când activa în liga a III-a.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut