Două municipii clujene distinse la Gala AMR

Cea de a VI-a ediție a a Galei Asociației Municipiilor din România a avut loc săptămâna trecută în incinta Operei Naționale București, eveniment desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui Românei.

În cadrul Galei au fost decernate premii de excelență care au pus în evidență preocupările celor 109 municipii membre într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale.

La Gala AMR, Primăria Turda a obținut Premiul de 𝐄𝐗𝐂𝐄𝐋𝐄𝐍ȚĂ Î𝐍 𝐄𝐃𝐔𝐂𝐀Ț𝐈𝐄 𝐃𝐄 𝐂𝐀𝐋𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄 Ș𝐈 𝐓𝐈𝐍𝐄𝐑𝐄𝐓

„Acest premiu ne onorează și confirmă totodată că munca echipei Primăriei Municipiului Turda are ecou și la nivel național.

Educația de calitate a copiilor este una dintre prioritățile noastre, motiv pentru care au fost alocate fonduri semnificative pentru îmbunătățirea condițiilor de educație și învățământ. Astfel, în ultimii ani, am reușit să modernizăm unitățile de învățământ din municipiul nostru. De asemenea, am reușit să obținem rezultate impresionante în implementarea proiectelor privind reducerea și prevenirea abandonului școlar. Vom continua să depunem toate eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale la cel mai înalt nivel”, declarat primarul Cristian Matei.

Municipiul Câmpia Turzii| a obținut premiul pentru EXCELENȚĂ ÎN PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA ANTREPRENORIATULUI.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut