Două accidente, duminică seară, în Cluj

Două evenimente rutiere în urma cărora mai multe persoane au fost rănite au avut loc, duminică seară, în județul Cluj. Unul din acestea s-a petrecut în localitatea Tritenii de Jos, pe DJ151C. 

Conform IPJ Cluj, un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care se deplasa din direcția Tritenii de Sus spre municipiul Câmpia Turzii, la intersecția cu un drum local, ar fi efectuat o manevra de depășire a autoturismului condus de un bărbat de 35 ani care a efectuat manevra de viraj la stânga, cele două autoturisme intrând în coliziune.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etitolest, dar rezultate au fost negative.

O femeie în vârstă de de 55 ani, din municipiul Câmpia Turzii, pasageră în autoturismul angajat în manevra de depășire a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea ingrijirilor de specialitate.

Un alt accident s-a produs între două autoturisme, la intersecția străzilor Teodor Mihali – Dorobanților, în municipiul Cluj-Napoca.

Un conducător auto de 64 de ani, din municipiul Reghin, care se deplasa pe strada Dorobanților, la intersecția cu strada Teodor Mihali a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul de 64 de ani și un alt pasager din autoturism au fost transportați la o unitate medicală.

Rezultatele testărilor au fost negative.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut