Dor de copilărie, la Gherla

Sub genericul „Dor de copilărie”, în curtea Agenției de turism Dor Travel, de pe strada 1 Decembrie 1918 nr.18, din municipiul Gherla, în ziua de 1 Iunie, începând cu ora 11:00, are loc un eveniment  important pentru petrecerea timpului liber, cu familia.  Este vorba de o manifestare distractivă organizată pentru copii, dar și pentru adulți.

Programul este divers și atrăgător:11:30 – atelier de pizza și pâine; 13:30 – atelier de simțuri; 15:30 – atelier de desen/ pictură și plastilină; 17:30 – jocurile copilăriei;  19:30 – concurs de dans; 20:30 – povestea de seară la foc de tabără, cel mai așteptat moment al zilei.

Organizatorii pregătesc surprize și pentru părinți: excursii ghidate, expoziție de produse tradiționale, momente unice alături de copii. Baloane multicolore, muzică pe gustul fiecăruia și voie bună vor bucura asistența. Se așteaptă afluență mare în pitoreasca curte de pe strada principală a municipiului Gherla, în ultima  perioadă gazda mai multor evenimente artistice. Gazdele speră ca și timpul să țină cu participanții la eveniment, cu toate că un spațiu mic al curții este acoperit.

Agenția de turism Dor Travel a fost înființată recent în municipiul Gherla, iar în programul verii se găsesc și obișnuitele  excursii și drumeții organizate pentru copii.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut