Doi bărbați au furat aparatură electronică și electrocasnică de 9.000 de euro

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce au furat aparatură electronică și electrocasnică în valoare de 9.000 de euro, a informat IPJ Cluj, citat de AGERPRES.

„În baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat și reținut 2 bărbați, în vârstă de 30 și 33 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, respectiv comuna Sălicea, județul Cluj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În fapt, în noaptea de 8/9 aprilie, cei doi ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras aparatură electronică și electrocasnică, cauzând un prejudiciu de 9000 de euro, circa 50% fiind recuperate”, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

În urma activităților desfășurate de polițiști, cei doi bărbați au fost depistați pe raza municipiului Câmpia Turzii, iar la percheziția efectuată asupra autoturismului cu care s-au deplasat cei doi au fost găsite bunuri sustrase.

Cei doi au fost reținuți 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Articole din aceeasi categorie